giovedì 2 febbraio 2012

Cateva idei generale despre puterile ascunse ale omului



Lucrul in Akasa este dincolo de timp si spatiu; in sfera mentala operezi cu timpul, in sfera astrala cu spatiul (culoare, forma); in lumea materiala lucrezi simultan cu timpul si spatiul...

 O parte din puterile ascunse cu care este inzestrat omul sunt:

Sugestia

Ce este necesar de stiut este ca formula de sugestionare trebuie sa fie strict intitulata la modul prezent si la imperativ si ca ea va fi transferata astfel in subconstientul persoanei. Sugestia poate fi indusa cu voce tare sau prin telepatie. Deasemeni sugestia poate fi limitata in timp, facuta intr-un mod in care sa functioneze intr-o anumita perioada in viitor, timpul ales ca sugestia sa functioneze fiind imprimat in subconstientul subiectului.

Telepatia

Domeniul telepatiei este asemanator sugestiei. Singurul lucru ce trebuie luat in considerare este ca nu transmite gandurile corpului sau sufletului ci direct spritului subiectului. Pe langa ganduri se pot transmite si emotii. Conform legilor divine trebuie sa transmitem doar ganduri si emotii nobile cu ajutorul acestor capacitatilor magice. Bineinteles se pot sugera ganduri si impotriva vointei persoanei in cauza. Se pot alunga gandurile curente ale subiectului si  influenta subiectul  prin telepatie cu ganduri dezirabile persoanei ce produce acest gen de manipulare.

Hipnoza

Alt domeniu similar cu telepatia si sugestia este cel al hipnozei, act prin care o persoana este “adormita” intentionat si lipsita de liberul arbitru, din acest fapt hipnoza nu-i recomandata a fi executata.

Citirea gandurilor

Citirea gandurilor se poate face prin imagini, intuitie sau inspiratie s.a.m.d., totul depinzand de atitudinea mentala; gandurile unei persoane pot fi citite si de la distanta si ca orice idee, cuvant si actiune isi are modelul in akasa. Daca s-a obtinut o capacitate satisfacatoare in citirea gandurilor, dupa lungi antrenamente adeptul va fi capabil sa vada si cele mai ascunse ganduri ale individului. Formarea gandurilor este un proces intelectual sau imaginativ. Gandurile generate de imaginatie sunt mai usor de citit. Citirea perfecta a gandurilor se pote face doar cand s- a obtinut controlul complet asupra spiritului sau asupra lumii gandurilor sale. Aceasta este o conditie fundamentala. Altfel va fi capabil sa citeasca doar partiale gandurile cum ar fi cele efective.

Psihometria

Psihometria este facultatea de a citi trecutul, prezentul si daca-i necesar si viitorul oricarui subiect/obiect, investigand tot ce s-a intamplat cu acela in perioada de timp dorita. Acesta abilitate ce apare ca urmare a dezvoltarii simturilor astrale ar trebui sa fie usor de indeplinit de catre adept, dezvoltandu-si simtul astral al vazului, auzului si clarsimtului/senzitivitatii. Tot ce trebuie este sa tina obiectul in mana sau in contact cu o parte a corpului sau, de importanta pentru investigatie. Daca vrea sa vada faptele in imagini, sa le investigheze vizual, atunci va trebui sa atinga cu obiectul fruntea; pentru impresii auditive obiectul ar trebui apropiat de regiunea inimii, iar pentru perceptii intuitive sau emotionale trebuie adus aproape de plexului solar sau este de ajuns sa-l tii in mana. Dupa ce se concentreaza pe ce vrea sa afle, intra in transa sau in akasa, acolo fiind capabil sa citeasca evenimentele trecute, din prezent si viitor, cu ochii sau urechile sale mentale, sau prin clarsimt/senzitivitate. Are posibilitatea de a vedea nu doar cine a trimis o scrisoare ci si gandurile persoanei in momentul trimiterii scrisorii. De domeniul psihometriei tine si capacitatea de a comunica cu orice persoana ce a avut o legatura cu un obiect, pentru ca respectivul obiect indiferent de natura sa, intotdeauna reprezinta o legatura dintre trupul, sufletul si spiritul magului si persoana in cauza. In acelasi timp poate afla usor totul despre latura sufleteasca a persoanei, despre calitatile caracterului si dezvoltarea mentala a acesteia. Psihografia este o variatiune a psihometriei. Prin obiectul de legatura, persoana care a trimis o scrisoare poate fi vazuta in toate fazele vietii, si se poate stabili prin intermediul obiectului/scrisorii, o legatura prin care persoana sa fie influentata mental, astral si fizic. Din aceasta descriere a devenit clar ca psihometria nu-i decat o varianta a clarviziunii.

Franz Bardon

Nessun commento:

Posta un commento