sabato 21 gennaio 2012

A lucra cu energie vitala




Biomagnetismul.

Fiecare obiect, animal, om sau idee poate fi incarcat cu energie vitala. Cu ajutorul energiei vitale poti incarca o camera cu dorinta de a te simti bine in ea si aceasta influenta va persista atata timp cat locuiesti in camera. Repeta procedura in continuu chiar si cand pleci din camera sau lipsesti pentru o vreme. Din cand in cand poti reincarca densitatea energiei radiante din camera prin repetarea dorintei. Daca traiesti intr-o camera incarcata astfel, energia inmagazinata intotdeauna iti va influenta in bine sanatatea si corpul. Forta vitala din camera are vibratia dorintei sanatatii-Deci intotdeauna este recomandabil sa incarcati camera cu o vibratie de gandire/dorinta armonioasa cu natura muncii si experimentelor ce le faceti.

Poti incarca un inel, o piatra sau orice alt obiect cu dorinta ca persoana respectiva ce-l poarta sa fie favorizata de succes si noroc. Aici sunt doua posibilitati de impregnare si manifestare in timp.

 • Prima metoda consta in fixarea energiei vitale in piatra sau metalul respectiv prin imaginatie si concentrarea dorintei, pentru totdeauna, absorbind incontinuu energie din univers pentru a-i aduce succes si noroc persoanei atata timp cat va purta inelul/piatra. Puteti, bineinteles incarca obiectul ales pentru o peroada limitata de timp iar influenta sa inceteze deindata ce sopul propus a fost atins.

• A doua metoda se numeste incarcarea universala care opereaza in aceasi masura iar dorinta va lucra atat timp cat exista obiectul ales (piatra, bijuterie) fara sa fie necesara purtarea ei de catre proprietar. Astfel de incarcari universale facute de un adept pot dura si secole. Dupa cum am invatat din istoria mumiilor egiptene, astfel de forte fixate continua sa actioneze de mii de ani. Daca un talisman incarcat anume pentru o persoana intra pe mainile altcuiva, nu va avea nici o influenta. Dar daca se intoarce la proprietarul de drept influenta se face din nou simtita.

Alt domeniu al fortei vitale este magnetismul vindecator.
Daca magul vindeca o persoana prin pase magnetice, prin punerea mainilor sau de la distanta (prin imaginatie si vointa), el trebuie sa lucreze in mod exact cu legea timpului daca vrea sa reuseasca. Maniera clasica de magnetizare este aceasta: terapeutul, prin imaginatie face astfel ca forta vitala sa iasa din corpul sau, mai ales prin maini, in corpul persoanei bolnave. Aceasta presupune ca magnetizatorul sa fie sanatos si sa posede un surplus de energie, altfel isi va pune sanatatea in pericol; se poate vorbi de magnetizatori care printr-un transfer excesiv de forta vitala au suferit urmari fizice grave (caderi nervoase, probleme de inima etc.). Astfel de consecinte sunt inevitabile daca magnetizatorul foloseste mai multa energie decat este capabil sa aduca, in special daca trateaza mai multi pacienti odata.

 Franz Bardon

Nessun commento:

Posta un commento