mercoledì 23 novembre 2011

Cum putem preveni boala si cum ne putem vindeca






Iubirea te vindeca de orice boala!

Dezechilibrul energetic, produs de lipsa a ceva, poate duce la conturarea unor disfunctiii, tulburari si mai tarziu chiar a unor boli din ce in ce mai grave. Cu totii din nastere avem  predispozitii,inclinatii spre aparitia unor boli, dar noi dispunem de capacitatea de le tine sub control prin asumarea acestora, recunoasterea lor si cautarea ca tinand cont de ce anume doresc sa ne tranmita sa ne formam o viata cat mai echilibrata din punct de vedere psiho-fizic; cadrul in care ne desfasuram activitatea trebuie sa fie cat mai propice sanatatii noastre.Daca acesta nu este prielnic aceste inclinatii pot degenera spre diverite tulburari si mai tarziu spre boli.

Sunt doua cai de  corectare a stilului de viata in fuctie de cadrul in care te desfasori:

- ori prin propria personalitate incerci sa-l schimbi –comunicare, tact, calmitate, sustinerea ideilor proprii, a stii sa spui "nu" cand e cazul, ajungerea la un consens,

- ori pur si simplu prin parasirea cadrului si cautarea altuia satisfacator necesitatilor tale. Nu te poti lasa sa te complaci intr-o situatie care iti creaza numai neajunsuri, pentru ca acestea pot degenera si duce la imbolnavirea intregului tau orgaism. Poate nu exista vindecare dar exista ameliorare.

Cel mai mare vindecator esti tu cu Voia lui Dumnezeu, noi suntem intr-o consetinta fireasca a stramosilor nostri; e nevoie, pentru o viatata mai buna, sa ne cunoastem neajunsurile, sa producem schimbarea si sa ne iertam trecutul, pe noi si pe ceilalti ce ne-au produs rau.

Pentru a avea ochii frumoşi, uită-te după ce e bun în alţii; pentru a avea buze frumoase, spune doar vorbe bune; iar pentru a avea ţinută, mergi cu convingerea că nu eşti niciodată singură.Fără energie nu poţi merge mai departe; fără efort nu poţi avea niciun merit; fără sinceritate nu durează nimic; fără loialitate nu poţi avea afecţiunea; fără politeţe nu poţi fi respectat. Pentru că politeţea rafinează spiritul, după cum muzica rafinează interiorul. In loc sa te preocupi, mai bine ocupa-te, pur si simplu. Preocuparea este etapa dinaintea ocuparii, care te lipseste de putere, fiind un manunchi de ganduri care se hranesc cu frica.Fa ordine in viata ta prin iubire: Iubeste-te pe tine ca sa poti darui iubire! Ofera iubire cu tine alaturi!

Aminteste-ti de cele 5 reguli ale fericirii:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism!
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile!
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa!
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin!
5) Iubeste mai mult si… scutura-te de pamant,adica de greutati, pentru ca in viata asta tu trebuie sa fii solutia, nu problema!

Nessun commento:

Posta un commento