martedì 28 dicembre 2010

Despre sondarea universului interior cu Nassim Haramein

In Teoria unificarii campurilor a lui Nassim Haramein, acesta ne demonstreaza prin insasi intuitia si mintea sa deschisa, ca intr-un spatiu limitat exista posibilitatea diviziunii la infinit.In interiorul structurii care ne caracterizeaza, exista posibilitaea unei diviziuni infinite, a unei cantitati infinite de informatii.Astfel ajungem la vorba marilor maestri care spun ca in noi exista Dumnezeu, Raiul, limite infinite , posibilitati infinite.Cu totii avem acces la acea numita "Cronica Akasa", purtatoarea tuturor informatiilor din Univers, Matricea divina asa cum e denumita de Gregg Braden sau structura vidului asa cum e denumita de Nassim Haramein.Lumea noastra este un intreg de la infinit mai mare la infinit mai mic.
Importanta nu este cautarea unei particule fundamentale a Univesrului ci a principiului de diviziune infinita a cesteia, a unui model, unei structuri fundamentale a creatiei. Pentru fiecare actiune exista o actiune opusa , contrara, spune una din primele legi ale fizicii. Deci daca universul este in expansiune, trebuie sa fie o reactie opusa, egala, de contractie.
Nassim menţiona următoarele: „am început să meditez zilnic pentru a mă conecta tot mai mult cu acea parte subtilă a existenţei mele.” Conform teoriei sale, Universul se contractă în aceeaşi măsură în care el se extinde (sau radiază). La nivelul fiinţei umane, acest fapt poate fi ilustrat prin faptul că partea exterioară, materială, se extinde în timp ce partea invizibilă, interioară, se contractă, fiind „atrasă” spre Singularitate. Ceea ce se extinde se înstrăinează, se îndepărtează de sursă, radiază de la sursă, iar ceea ce se contractă, se condensează şi se apropie de aceasta. Dacă privim evoluţia vieţii sociale şi a cunoaşterii umane, aceasta se bazează aproape exclusiv pe un principiu care este în esenţă radiativ, exploziv şi se îndepărtează de sursă. Noi, ca fiinţe spirituale ne îndepărtăm, ne înstrăinăm faţă de Sursă şi faţă de noi înşine. El a afirmat faptul că nu am realizat nicio descoperire, cu adevărat semnificativă, în perioada de timp cuprinsă de la descoperirea focului până în prezent. Ceea ce descoperim se bazează numai pe explozie, forţă centrifugă şi combustie, sau după cum exprima metaforic Nassim: „punem combustibil într-o rachetă, un grup de astronauţi deasupra, aprindem combustibilul şi pe urmă ne rugăm ca ei să facă faţă acestei experienţe”.
Nassim a precizat că pentru a avea o imagine
completă şi corectă a Universului, atunci ar trebui să completăm restul desenului arătându-l pe „cel” care umflă balonul prin faptul că în timp ce „el” umflă balonul, şi acesta se extinde, „plămânii” lui se contractă. Această afirmaţie a sa generat o stare de furie printre participanţi dar ea nu face altceva decât să supună verificării primul principiul al fizicii: pentru fiecare acţiune, există o reacţiune egală şi de sens opus.
In timpul meditatiei,se incearca ajungerea in centrul interior al existentei, a fiintei creind astfel un Univers interior al existentei.Astfel apar doua realitati una  exterioara prin extindere si una interioara prin  contarctie.
In ziua de azi prea putini se bazeaza pe sondarea Universului interior, prin meditatie sau alte metode,pentru a ajunge la cunoastere.Totul se dezvolta pe baza sondarii universului exterior,a realitatii exterioare, prin explozie , prin alimentarea cu un combustibil si nu prin contractie, spre a merge spre centru, prin implozie.

Nessun commento:

Posta un commento